Ja jums garšo maizes izstrādājumi ar gaļu, jūs esat nonācis īstajā vietā. Gribu iepazīstināt ar recepti slinkiem cilvēkiem. Un es to tā saucu, jo no mīklas nekas nav jāveido. Bez lielas apgrūtinājumiem un daudz laika, un bez liekas kņadas var izcept ļoti garšīgu gaļas pīrāgu!
Sastāvdaļas:
kefīrs 400 ml;
· maltā gaļa 400 gr.;
· sīpols 80 gr.;
· milti 300 gr.;
· olas 3 gab.;
· sāls 1 tējk. (+ 0,5 tējk pildījumam);
· cukurs 1 tējk;
· soda 0,5 tējk;
· saulespuķu eļļa 3 ēd.k. l.;
· tomāti 1 gab.
Pagatavošana:
1. Sīpolu nepieciešams sagriezt mazos kubiņos.
2. Sīpolu apcep uz pannas ar augu eļļu.
Lasi vēl: Un kurš ēdiens tev vislabāk patīk? Ēdienkarte pēc horoskopa zīmes
Rūpīgi uzkarsē pannu. Cepot sīpolus, neaizmirstiet tos ik pa laikam apmaisīt. Svarīgs nosacījums veiksmīgai pīrāga pagatavošanai ir tas, ka pildījums vispirms ir pilnībā jāsagatavo, tas ir, jāpakļauj termiskai apstrādei. Mūsu gadījumā jums ir nepieciešams cept sīpolu un sautēt gaļu.
3. Kad sīpols ir pārklāts ar zeltainu garoziņu, tam var pievienot malto liellopa gaļu.
4. Sāliet pildījumu pēc garšas. Vāra uz lēnas uguns, līdz maltā gaļa ir gatava.
Lasi vēl: Reizi sešos mēnešos es tīru plīts restes, izmantojot pārbaudītu metodi, un katru reizi tās kļūst kā jaunas.
5. Sagrieziet tomātu šķēlēs, lai dekorētu pīrāgu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli














