Kefīrs + maltā gaļa. To ir vieglāk pagatavot nekā belašus, taču garša nav sliktāka. Ēdiens, ko var pagatavot ikviens

Ja jums garšo maizes izstrādājumi ar gaļu, jūs esat nonācis īstajā vietā. Gribu iepazīstināt ar recepti slinkiem cilvēkiem. Un es to tā saucu, jo no mīklas nekas nav jāveido. Bez lielas apgrūtinājumiem un daudz laika, un bez liekas kņadas var izcept ļoti garšīgu gaļas pīrāgu!

Sastāvdaļas:

kefīrs 400 ml;

· maltā gaļa 400 gr.;

· sīpols 80 gr.;

· milti 300 gr.;

· olas 3 gab.;

· sāls 1 tējk. (+ 0,5 tējk pildījumam);

· cukurs 1 tējk;

· soda 0,5 tējk;

· saulespuķu eļļa 3 ēd.k. l.;

· tomāti 1 gab.

Pagatavošana:

1. Sīpolu nepieciešams sagriezt mazos kubiņos.

2. Sīpolu apcep uz pannas ar augu eļļu.

Lasi vēl: Un kurš ēdiens tev vislabāk patīk? Ēdienkarte pēc horoskopa zīmes

Rūpīgi uzkarsē pannu. Cepot sīpolus, neaizmirstiet tos ik pa laikam apmaisīt. Svarīgs nosacījums veiksmīgai pīrāga pagatavošanai ir tas, ka pildījums vispirms ir pilnībā jāsagatavo, tas ir, jāpakļauj termiskai apstrādei. Mūsu gadījumā jums ir nepieciešams cept sīpolu un sautēt gaļu.

3. Kad sīpols ir pārklāts ar zeltainu garoziņu, tam var pievienot malto liellopa gaļu.

4. Sāliet pildījumu pēc garšas. Vāra uz lēnas uguns, līdz maltā gaļa ir gatava.

Lasi vēl: Reizi sešos mēnešos es tīru plīts restes, izmantojot pārbaudītu metodi, un katru reizi tās kļūst kā jaunas.

5. Sagrieziet tomātu šķēlēs, lai dekorētu pīrāgu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment